Haberler

Başkan Küçükler, Çetinkaya Çiftinin Nikâhını Kıydı

AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'nın kardeşi Şahin Çetinkaya, Mine Çetinkaya ile dünya evine girdi. Çiftin nikahlarını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler kıydı. Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Başkan Küçükler'in yanı sıra Türkiye Vilayetler Birliği Erzurum İl Temsilcisi Tahsin Bayramoğlu, İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, Madenköprübaşı Belediye Başkanı Şaban Çalışkan ve Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan da iştirak etti. Çiftin aynı zamanda nikah şahitleri olan belediye başkanları, evlilik dairesine adım atan Çetinkaya ailesine mutluluklar diledi.

Böylesine anlamlı bir törene katılmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Küçükler, şunları kaydetti: "Çetinkaya ailesine ben de mutluluklar diliyorum. Evlilik, insanları birleştiren önemli bir müessesedir. Paylaşma kültürünün bir simgesi olan ve aynı çatı altında yaşayan insanları bir arada tutan evlilik dairesine adım atan çifte mutluluklar dilerim. Bu güzel aileden umuyorum ki vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetişir. Yüce Allah'tan Çetinkaya çiftine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Küçükler Salih Zeki Ak Parti İspir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title