Haberler

Başkan Kılıç'tan Muharrem Sofrasında Atatürk Nasihatı

Muharrem orucunun ikinci gününde Gülensu Mahallesi’nde Kuş ailesine konuk olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yer sofrasında orucunu açtı.

Muharrem orucunun ikinci gününde Gülensu Mahallesi'nde Kuş ailesine konuk olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yer sofrasında orucunu açtı. Çocuklara kitap hediye etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Muharrem orucunun ikinci gününde Gülensu Mahallesi'nde yaşayan, İmam ve Saadet Kuş ailesinin konuğu oldu. Aile fertleri ile birlikte yer sofrasında dualar eden ve oruç açan Kılıç, ailenin sorunlarını dinledi. Çocuklara kitap ve oyuncak hediye eden Başkan Kılıç, Mustafa Kemal Atatürk'ü işaret ederek, "Atatürk'ü tanıyor musunuz? Atatürk ülkemizin kurucusu. O'nu okuyun, iyi tanıyın, fikirlerini rehber edinin" nasihatında bulundu.

ŞAHKULU'NDA MUHARREM SOHBETİ

Maltepe Belediyesi tarafından Muharrem Ayı boyunca gerçekleştirilecek olan Muharrem Sohbetlerinin ilki de dün, Şahkulu Sultan Dergahı'nda yapıldı. Katılımın yoğun olduğu sohbete Alevi Akademisi Onursal Başkanı ve Alevi Dedesi Mustafa Düzgün, İlahiyatçı yazar İhsan Eliaçık, yazar ve senarist Ahmet Turgut konuşmacı olarak katıldı. Muharrem ve Kerbela şehitleri üzerine yapılan konuşmalarda sevgi ve hoşgörü vurgusu yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ali Kılıç Yerel Haberler

title