Haberler

Başkan Kılıç Şehit Yakınlarıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla Kağıthane Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı'nın ortaklaşa düzenlediği programda şehit yakınları ile bir araya gelindi.


Dünya tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla Kağıthane'de düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçedeki şehit yakınları Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda ağırlandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Kaymakam Hasan Göç ve İlçe Müftüsü Mevlüt Haliloğlu'nun da katıldığı programda Kuran-ı Kerim tilaveti okunup tüm şehitler için dualar edildi.
Programa eşi Fatma Kılıç ile birlikte gelen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç masaları tek tek gezerek şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşadıklarını belirten Başkan Fazlı Kılıç, Çanakkale Savaşları'ndan bugüne Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynanarak ülkenin bölünmeye, himaye altına alınmaya çalışıldığını ancak Türk Milleti'nin canıyla, kanıyla bu oyunları bozduğunu ifade etti. Başkan Kılıç; ''Düşmanlar Çanakkale'yi geçemediler. Sonra terör örgütlerini üzerimize saldılar ama Güneydoğu'yu da geçemediler. Bu defa bizi içerden yok etmek isteyip 15 Temmuz'da bizi kendi silahlarımızla vurdularsa da yine de İstanbul'u, Ankara'yı geçemediler. Geçemeyecekler. Çünkü biz vatan uğruna, din ve bayrak uğruna ölmeyi en şerefli makam biliriz. Onlar bunun ne demek olduğunu bilemezler.'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Zaferi Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
title