Haberler

Başkan Kılıç'ın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Muş’un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Malazgirt ilçesinde tarım ve hayvancılık yapan köylüleri her fırsatta ziyaret eden Başkan Kılıç'ın bu sefer ki durakları Doğantaş, Bahçe, Bademözü, Tıkızlı ve Uyanık köyleri oldu. Köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Kılıç, hiçbir köy ayırımı yapmadan 74 köye gidip çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyip, dertlerine derman olmaya çalışacağını söyledi. Başkan Kılıç, "İlçemizde 74 köyümüz var, hepsinin tek geçim kaynağı tarım ve hayvanlılıktır. O yüzden bu 74 köyümüzdeki vatandaşlarımızın sorunlarıyla daha da yakından ilgilenmemiz lazım. Bugünkü duraklarımız Doğantaş, Bahçe, Bademözü, Tıkızlı ve Uyanık köylerimiz oldu. Burada vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledik. Devletimizin çiftçilerimize uyguladığı programlar ve projeler konusunda sağlanılan imkanların değerlendirilmesi hususunda bilgiler sunduk. Tüm köylerimizde şunu görüyoruz, nereye gitsek ve kiminle konuşsak mazot ve gübre desteklerinin artırılmasını istiyorlar. Hangi köye gitsek, hangi çiftçiyle konuşsak hep bize mazot fiyatlarının yüksekliğinden bahsediyorlar. Mazot gerçekten çok pahalı, özellikle yetkililerden istediğimiz, mazotun çiftçilerimize yüzde 50 indirimle verilmesidir" diye konuştu.

Vatandaşlar ise, Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç'a sorun ve sıkıntılarını dinmeye geldiği için teşekkür ettiler. Vatandaşlar, "Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç'ın bizleri ziyareti çok anlamlı ve bir o kadar da memnuniyet verici oldu. Burada sorun ve sıkıntılarımızı dinlediler. Odanın mühendisleri notlarını aldı. İnşallah en kısa zamanda sorun ve sıkıntılarımızı yetkililere bildirirler" dediler. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malazgirt Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title