Haberler

Başkan Kılıç, Din Görevlileri ile Buluştu

Güncelleme:

Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde yemekli toplantı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1 ile 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Kağıthane Müftülüğü, Nurtepe Sosyal Tesislerinde Yemekli bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Milletvekili adayları ve Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu ve çok sayıda din adamı katıldı.

Gecede konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle çok değerli hocalarımı bir arada görmekten mutlu oldum. Bize ve çocuklarımıza hizmet veren hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Camilerimiz son dönemde daha farklı daha da işlevsel hale geldi. Diyanet işleri Başkanlığı'nın özverili çalışmaları sonucunda camilerimiz cıvıl cıvıl oldu. Çocuklarımıza camileri sevdirdiler. Gençlerimizi camilere teşvik etmek konusunda çalışmalarından dolayı hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. 2014'ten beri 15 yeni mescit ve camii Kağıthane'ye inşa edildi. Bu ibadethanelerimiz imarlı ve iskanlı olarak yapıldı. Kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni cami alanları oluşturduk. Bunlardan bir tanesi Hamidiye Mahallesi'nde 2B alanı içersinde kalan yerde diğeri de Cendere Caddesi üzerinde. Burada çok geniş bir alanımız cami alanı olarak ayrıldı. '' dedi .

Kaynak: Bültenler / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Fazlı Kılıç Kağıthane Nurtepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title