Haberler

Başkan Keleş Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde buluştu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde buluştu. Mahallelerin ihtiyaçlarını muhtarlardan dinleyen Başkan Keleş "Muhtarlar bizim mahallelerdeki temsilcilerimizdir" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde buluştu. Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında Başkan Keleş muhtarlar aracılığıyla iletilen vatandaş taleplerini dinledi. Hızlı ve etkili çözüm için mahalle muhtarları ile sık sık görüşmeye özen gösteren Başkan Keleş "mahalle muhtarlarımız bizim en önemli çalışma ortağımız, hemşehrilerimizle aramızdaki en sıkı bağdır. Her yıl Ramazan ayında düzenlediğimiz iftar programımıza katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz muhtarlarımızın çalışma ortamlarını daha verimli kılmak adına muhtarlık hizmet binaları inşa ettik, bazı mahallelerde yapımına devam ediyoruz. Bunlar da en kısa sürede tamamlanarak muhtarlarımıza teslim edilecek. Mahallelerde, caddeler ve ara sokaklar da dahil olmak üzere hızlı bir asfaltlama işlemine başladık. Bu çalışmalar kapsamında 250 bin ton asfaltı mahallelerimize seriyoruz. Vatandaşlarımızın her talebini en kolay ve en hızlı biçimde çözüme kavuşturmak için muhtarlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün burada davetimize katılan muhtarlarımıza tekrar teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Keleş Düzce Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title