Haberler

Başkan Keleş ABD'de İncelemelerine Başladı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve beraberindeki belediye başkanları adına bir dizi inceleme yapmak üzere gittikleri ABD’de bir resepsiyon verildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve beraberindeki belediye başkanları adına bir dizi inceleme yapmak üzere gittikleri ABD'de bir resepsiyon verildi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Genel Başkanı olduğu Türkiye Belediye Başkanları birliği üyesi Belediye Başkanlarının 10 gün boyunca kalacakları ABD'de başta katı atık tesisleri incelemesi olmak üzere bir dizi temas ve incelemelerine başladı.

Belediye Başkanlarını Amerika'da ağırlayan ilk isim Türkiye'nin ABD Başkonsolosu Ferhat Alkan oldu. Başkonsolos Alkan'ın konsolosluk binasında Başkanlar adına düzenlediği resepsiyona Houston'da yaşayan Türk iş adamları, öğrenciler ve şehrin ileri gelen yetkilileri katıldı.

Daha sonra Headliners Club'da ( dış ilişkiler konseyinin üyeleri ve iş dünyası liderlerinden oluşan bir grupla ) Lee Leffingwell, eski Austin belediye başkanı Will Wynn, eski Austin belediye başkanı Lee Yeakel, Federal bölge hakimi Bob Campbell'e, Campbell Global Services LLC kurucusu Jesus Garza, geçmiş Austin Şehir Yöneticisi Seton Health Care family ve Sr. VP Ascension, Texas Ministry Başkanı ve CEO'su Ray Wilkerson, Ray Wilkerson Şirketinin CEO'su ve Başkanı aynı zamanda Merkez Teksas Bölgesel Ulaşım Otoritesi (RMA) başkanı Mary Scott Nabers, Kamu/ Özel ortaklıkları konusunda uzmanlaşan özel bir halkla ilişkiler şirketi olan Strategic Partners'ın CEO'su ve başkanı Gerald Daugherty, Travis İlçe Komisyon Üyesi Nan McRaven, Nan McRaven Danışmanı (halka ilişkiler) sahibi ACC (Austin Devlet Üniversitesi) kurul üyesi (eski başkanı) Tom Granger'le, Austin/Travis İlçe Gayrimenkul Değerlendirme idaresi eski başkanı Partner Midwikis Granger'le YMM ile bir araya geldiler.

Ardından LBJ Kamu İlişkileri Okulu Dekanı Angela Evans ile toplantı yaptılar. Toplantı sonrası Lyndon Johnson Başkanlık Kütüphanesi gezerek incelemelerde bulundular. Kütüphane gezisi sonrası Tech Ranch'e hareket eden Belediye Başkanları, Tech Ranch kurucusu Kevin Koym tarafından karşılanarak AIQUEOUS kurucusu ve CEO'su tarafından Belediyeler için su tasarrufunu artıran ve modernize eden programları, Belediye su altyapısı sitemi içerisinde su kaybını önlemek için geliştirilen teknolojiyi ve Akıllı şehirler projesi hakkında bilgilendirme toplantısı yaptılar. Ekosistemler için konsept geliştirme; ABD, Meksika & Şili deneyimleri hakkında görüşler ile Çin ve Japonya bakış açıları konularında istişare yapılan toplantıda, Belediye Başkanlarıyla karşılıklı soru ve cevaplar halinde bilgi alış verişinde bulunuldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title