Haberler

Başkan Kayda, milli judocuları altınla ödüllendirdi

Güncelleme:

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ay-yıldızlı formayla dünya üçüncülüğü ve Avrupa şampiyonluğu kazanan Salihli Belediyespor Judo Takımının milli sporcuları Hilal Öztürk ile Aysun Ağdeve, Sümeyye Demir ve Duygu Dirgen'i altınla ödüllendirdi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ay-yıldızlı formayla dünya üçüncülüğü ve Avrupa şampiyonluğu kazanan Salihli Belediyespor Judo Takımının milli sporcuları Hilal Öztürk ile Aysun Ağdeve, Sümeyye Demir ve Duygu Dirgen'i altınla ödüllendirdi.

Salihli Belediyespor Judo Takımının milli judocuları, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Belediyespor Altyapı Koordinatörü Cengiz Yılmaz ve Judo Antrenörü Özlem Akın Ayaz ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kayda, Kazakistan'da yapılan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nda dünya 3.'sü olan milli takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk ile Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'nda Balkan Şampiyonu olan Aysun Ağdeve, Sümeyye Demir ve Duygu Dirgen'i tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Salihli Belediyespor'un milli sporcularının başarıları ile gurur duyduklarını belirten Başkan Kayda, "Ülkemizi uluslararası şampiyonalarda temsil eden milli sporcularımızla gurur duyuyoruz. Göstermiş oldukları bu üstün başarılar diğer gençlerimiz için de örnek teşkil etmektedir. Dileğimiz bundan sonraki gerek Avrupa, gerekse Dünya Şampiyonası'nda derece almaları ve ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmeleridir" dedi.

Milli takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk, Çekya'da yapılan Ümitler Balkan Şampiyonası, Almanya'da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası ve Romanya'da yapılan Ümitler Avrupa Kupası'nda şampiyon olarak Türkiye'ye altın madalya, Polonya'da düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'nda bronz madalya ve Kazakistan'da yapılan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nda Türkiye'ye dünya üçüncülüğü kazandırdı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Salihli Belediyespor Salihli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title