Haberler

Osmancık Belediye Başkanı Karataş Basın Bayramını Kutladı

Güncelleme:

Gazetecilerin Basın Bayramını kutlayan Karataş, gazetecilerin oldukça zor bir kamu görevini üstlendiğini söyledi.

Yerel imkanlarla gazetecilik yapmanın her geçen gün daha da zorlaştığını belirten Karataş, “İlçemizde yayın yapan gazetelerimiz ve internet medyamız var. Gazeteci arkadaşlarımız gerçekten çok zor bir görevi yerine getiriyor. Özellikle küçük ölçekli şehirlerde basın işi daha da zor. Ayrıca her geçen yıl yerel gazetelerin sürdürülebilirliği daha da zorlaşıyor. Kısıtlı imkanlara rağmen özverili bir şekilde çalışarak önemli bir kamu görevine yerine getiren basın camiasına teşekkür ediyor, 24 Temmuz Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Karataş’a basına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden gazeteciler programdan sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Osmanbey Konağında düzenlenen programa Osmancık Haber Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Orhan Güçlü, Osmancık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilal Çevrim, Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Mustafa Ulusoy, Osmancık Haber Yazı İşleri Müdürü İlkay Yorulmaz, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi İsmail Kabakdere, Kızılırmak Dergisi Sahibi Umut Canbolat, Osmancık Gazetesi Sahipleri Fatih Kılınç ve Özkan Özçelik, Anadolu Ajansı Osmancık Temsilcisi Emrah Akıllı, Cihan Haber Ajansı Temsilcisi Sinan Düzgün ve Manşet Gazetesi Yazarı Lokman Erdoğan katıldı.



Kaynak: Temsilci / Güncel

Medya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title