Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Sağlık Personelini Yemek Programında Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tıp Bayramı dolayısıyla KOÜ Tıp Fakültesi’nin sağlık personelini ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tıp Bayramı dolayısıyla KOÜ Tıp Fakültesi'nin sağlık personelini ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tıp Bayramı dolayısıyla Kocaeli Üniversitesi'ndeki sağlık personelinin katıldığı bir yemek programı düzenlendi. Programa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin dekan, dekan yardımcıları, ana bilim dalı başkanları, doktorlar ve sağlık personeli katıldı.

Kocaeli Üniversitesi'nin kentin büyük bir yıldızı olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tıp fakültemiz bizim yıldızımız. Bizler belediye olarak her türlü desteğimizi veriyor ve vermeye devam ediyoruz. Bir insan için en büyük nimet sağlıktır. Rahatsızlandığımızda siz değerli doktorlarımıza danışıyoruz ve sizler sayesinde sağlığımıza kavuşuyoruz. Allah sizlerin eksikliğini hissettirmesin. Bu vesileyle davetimize icabet eden sizlere teşekkür ediyor ve Tıp Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Üniversitesi Tıp Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title