Haberler

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Gölcük Esnafına Ziyaret

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gölcük merkezde esnaf ziyareti yapan Başkan Karaosmanoğlu, Gölcüklülere 30 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Esnaf ziyareti sırasında Başkan Karaosmanoğlu'na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel de eşlik etti.

Gölcük'te esnaf ziyareti yapan ve Gölcük halkını selamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Gölcüklülere teşekkür etti. "Bize gösterdiğiniz ilgiye layık olmaya çalışacağız" diyen Başkan Karaosmanoğlu, "3. dönemde de bizi tercih ederek yaptığımız hizmetleri onayladınız. Biz de bu güvene layık olmak için çalışmalarımıza büyük bir hızla devam edeceğiz. Kentimizi birlikte inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu'yu da işyerinde ziyaret eden Başkanlar Karaosmanoğlu ve Ellibeş, Dumlu'ya yerel seçimlerdeki centilmence duruşu için teşekkür etti. Dumlu da Başkanlar Karaosmanoğlu ve Ellibeş'i tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Mehmet Ellibeş Gölcük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title