Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Eski Başkanları İftarda Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’deki mevcut ve eski belediye başkanları ile belediye meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki mevcut ve eski belediye başkanları ile belediye meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin eski ve yeni belediye başkanlarını ve meclis üyelerini Antikkapı Restaurant'ta düzenlenen iftar programında ağırladı. İftar etkinliğinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği halkın verdiği emanet görevlerdir" diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli genelinde görev yapmış ilçe ve belde belediye başkanları ile belediye meclis üyelerine iftar verdi. Başkan Karaosmanoğlu, misafirlerini tek tek kapıda karşıladı. Eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, kendilerine karşı gösterilen bu vefadan dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

İftar etkinliğine yaklaşık 50 eski belediye başkanı katıldı. İftarda eski belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, mevcut Büyükşehir meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanları ile aynı masaları paylaştı. Eski başkanları, dönemlerinde yaşadıkları sıkıntıları, yaptıkları çalışmalarla ilgili anılarını anlattı. Eski belediye başkanları aynı zamanda bu iftarda hasret giderdi.

İftarın ardından konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan'ın bereketi ile bir araya geldiklerini kaydetti. Katılan tüm belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, "Zaman su gibi akıp gidiyor. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği halkın verdiği emanet görevlerdir. Biz de zamanı geldiğinde bizden sonraki gençlere görevi devredeceğiz. Yerel yönetici olmanın zorlukları var ama verdiği mutluluk, haz da var. Yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz. Her belediye başkanımız kendince günün zor şartları altında güzel hizmetler etmişler. Taş taş üzerine koyandan Allah razı olsun" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasını bitirdikten sonra, "Hem en genç, hem en olgun olan abimiz Erol Köse tüm belediye başkanları adına bize selam versin" diyerek mikrofonu Köse'ye verdi. Başkan Karaosmanoğlu'nun kendisine yönelik iltifatlarına teşekkür eden Köse, "Başkanımız 3-5 yıldır bizi bir araya getiriyor. Uzun yıllardır göremediğimiz arkadaşlarımızı görüyoruz. Bu birlikteliğimiz bir günle kalmamalı. Devam etmeli. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da olmalı. Senenin her gününde sevgiyle kucaklaştığımız günler, haftalar, aylar olmalı. Ben 45 yıl önce belediye başkanıydım. İbrahim bey doğduğunda ben ilçe başkanıydım" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Erol Köse Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title