Haberler

Başkan Karaosmanoğlu: "Bu Toprakların Bereketisiniz"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da bulunan engelliler ve aileleriyle Duyu Park’ta iftar yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan engelliler ve aileleriyle Duyu Park'ta iftar yaptı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte Yumrukaya Özel Eğitim Merkezi öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in de katıldığı iftarda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Engelli kardeşlerimiz ve onların kıymetli aileleri, sizler bizim başımızın tacısınız. Sizler bu toprakların bereketisiniz" dedi.

Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların yanı sıra engelli çocukların ortaya koyduğu performansa dayalı gösterilerin ardından konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bugün iftar soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Buradan size bir müjde de vermek istiyorum. Gebze Beydağı'nda elli dönümlük bir yer ayırdık. Bu yerde tüm engelli ailelerimizin dinleneceği ve eğitim alacağı bir yaşam alanı oluşturacağız. Bu projemizi hep beraber yapacağız" diye konuştu.

Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Merkezi'ne yapılan ve bu bölgedeki engelli vatandaşlara hizmet verecek Duyu Park'ın tekrar hayırlı olmasını dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "İnşallah Duyu Park'tan daha güzel bir yaşam alanını burada yapacağız. İki ay içerisinde projemizi bitirip bu sene içerisinde ihalesine çıkacağız. Bu projelerin ülkemize bereket getireceğine inanıyorum. Değerli kardeşlerim, engelli kardeşlerimizin önündeki engellerin kaldırılmasında öncü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Başbakan görevine gelir gelmez engelli kardeşlerimiz için yasa ve yönetmelikleri çıkardı. Engelli kardeşlerimize her türlü imkanları sağladı" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimlere engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmada görev verdiğini de söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Engellilerimize gereken özeni gösteriyoruz. Gebze bölgemizde engellilerimiz için en güzelini yapacağız. İzmit'te de buradaki gibi bir yaşam alanı yapacağız. Bu yaşam alanları için sizlerden önerilerinizi de bekliyoruz. Sizlere ve ailelerinize mutluluklar diliyorum. Buraya geldiğiniz ve iftar soframıza konuk olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title