Haberler

Başkan Karalar, Oğlunun Nikahını Kıydı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Volkan Karalar hayatını Hande Başpınar ile birleştirdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlu Volkan Karalar hayatını Hande Başpınar ile birleştirdi.

Genç çiftin Sheraton Adana Hotel'de gerçekleştirilen düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Veli Ağababa, Sezgin Tanrıkulu, Bülent Tezcan ile Milletvekilleri Erdoğan Toprak, Gökhan Günaydın, Aytuğ Atıcı, Aydın Uslupehlivan, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, belediye başkanları, eski milletvekilleri ile siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini Mert Karalar, Özge Kamer Karalar, Bekir Alanyalı, Uğur Boncuklu, Murat Sürmeli, Uğraş Güneş, Tahir Mazı ve Emre Başpınar yaparken nikahı damadın babası Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Oğlu Volkan'a ve gelini Hande'ye bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Karalar, oğlunun nikahını kıymanın kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti. Başkan Karalar, "Çok kişinin nikahını kıydım, bugünde oğlumun nikahını kıyacağım. Bu başka bir duygu. İnsanın oğlunun nikahını kıyması çok heyecan verici. Ben bütün çocuklarımı çok seviyorum. Volkan bizim ilk göz ağrımız. Bir insan oğluna 'seni çok seviyorum' dediğinde ben biraz garipserdim. 'Oğlumu çok seni seviyorum' demem. Bir baba oğlunu, kızını zaten çok sever. Benim oğlum ve gelinim... ikisini de çok seviyorum. Evleniyor gidiyor ama oğlumla gelinimle çok gurur duyuyorum. Birbirlerine çok yakıştılar kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.

NİKAH CÜZDANI GELİN HANIMA TESLİM EDİLDİ

Nikahın sonunda evlilik cüzdanını genç çiftlere teslim etmek için sahneye CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Veli Ağababa, Sezgin Tanrıkulu, Bülent Tezcan ile Milletvekilleri Erdoğan Toprak, Gökhan Günaydın, Aytuğ Atıcı, Aydın Uslupehlivan, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Adana Valisi Mustafa Büyük çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düğün törenine katılmayı çok isteğini ama siyasi gündemin yoğunluğundan katılmadığının altını çizen Bingöl, geniş katılımlı bir MYK kurulu ile düğün terine katıldıklarını söyledi. Bingöl, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu düğün törenine katılmayı çok istiyordu ancak malum siyasi yoğunluktan dolayı katılamadı. Bugün geniş katılımlı bir MYK ile buradayız., Belki de bugün bir toplantı yapıp önemli kararlar alabiliriz! Ben bütün arkadaşlar adına genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evlerindeki gülücük neşe hiç bitmesin ve buradaki topluluğa yansısın" diyerek nikah cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Nikahın ardından gelin hanımdan damat beye bir sürpriz geldi. Sahneye çıkıp mikrofonu alan gelin hanım damat bey için şarkı söylerken damat Volkan Karalar bu jeste jestle karşılık verdi. Karalar, sahneye çıkarak müstakbel eşine şiir okudu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeydan Karalar Tekin Bingöl Başpınar Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title