Haberler

Başkan Karalar İzmir'deki Adanalıları Yalnız Bırakmadı

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği'nin gerçekleştirdiği '5 Ocak Kurtuluş Gecesi' coşkulu geçti.

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği'nin gerçekleştirdiği '5 Ocak Kurtuluş Gecesi' coşkulu geçti.

İzmir Bayraklı Havuz Müzikholdeki etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar katıldı. Türk bayraklarıyla donatılan gece saygı duruşu, İstiklal Marşı ve 10.Yıl Marşının ayakta okunmasıyla başladı.

Yönetim kurulu üyeleriyle sahneye çıkan İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği Başkanı Arif Kayakşu, 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşunun 97. Yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan misafirleriyle tek tek ilgilenerek teşekkür etti. İki şehir insanlarını buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kayakşu, "İki kent insanlarımızı birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak bizlere mutluluk ve huzur veriyor" dedi.

İzmir ve Adana'ya katkı sağlayan, destek veren başarılı bürokrat, iş adamları, yazar, gazeteci ve sporculara plaket takdim edildi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türk edebiyatı yazarı Muzaffer İzgü'nün oğlu Ahmet İzgü, Adanaspor ve Adana Demirspor'un efsane kaptanı Ercan Aslankeser, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Enver Kutlu Sönmez, Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan, Elit Haber Gazetesi adına Erol Şennur ile eski basketbolsu Orhan Calba'ya birer plaket takdim edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve yerel sanatçılar sahneye çıkarak misafirlere unutulmayacak anlar yaşattı.

İzmir'deki Adanalıları bir araya getiren geceye Adana'dan da katılımın fazla olması dikkat çekerken, ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan gecenin sunuculuğunu yaptı, şarkılarıyla davetlilere güzel anlar yaşattı.

Belediye Başkanları Zeydan Karalar ve Hüseyin Mutlu Akpınar misafirlerle piste çıkarak çifte telli oynadı. Arkasından halay çekerek yöresel oyunlarını sergilediler.

Eğlence gece geç saatlere kadar devam ederken konuklara yöresel kebap, tatlı ve şırdan ikram edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeydan Karalar İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title