Haberler

Başkan Karaçoban'dan Gazetecilere Jest

Yaptığı çalışmalarla Alaşehir’deki büyük değişime imza atan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Alaşehir, Salihli, Turgutlu ve Manisa merkezdeki gazetecilere gönderdiği çam sakızı çoban armağanı hediyelerle gazetecilerin günlerini kutladı.

Yaptığı çalışmalarla Alaşehir'deki büyük değişime imza atan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Alaşehir, Salihli, Turgutlu ve Manisa merkezdeki gazetecilere gönderdiği çam sakızı çoban armağanı hediyelerle gazetecilerin günlerini kutladı.

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultaniye üzümü ve son yıllarda hızla artan jeotermal enerji santralleri ile Manisa'nın en önemli ilçelerinden biri haline gelen Alaşehir'de yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Alaşehir, Salihli, Turgutlu ve Manisa merkezdeki onlarca gazeteciye çam sakızı çoban armağanı hediyeler göndererek büyük bir jeste imza attı. Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Dikçe, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Basın Danışmanı Mete Üründü ve basın bürosu personeliyle birlikte gazetecileri çalıştıkları kurumlarda ziyaret ederek Başkan Karaçoban'ın hediyelerini takdim etti. Manisa merkezdeki gazeteciler Başkan Gökhan Karaçoban'a selamlarını ve teşekkürlerini ileterek ilk kez bir ilçe belediyesi tarafından hatırlanmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaçoban Alaşehir Salihli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title