Haberler

Başkan Karaçanta, Mahalle ve Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşlar iç içe olan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşlar iç içe olan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Vatandaş odaklı hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Karaçanta, halkın içinde olarak, halkın beklentilerini kendilerinden dinlediklerini belirtti.

Ziyaret ettiği esnaf ve mahalleliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ın her anlamda önünün açıldığını ve belediye olarak en ucra köşlere hizmet götürdüklerini kaydetti.

Kars'ta alışıla gelmişin dışında bir politika izlediklerini belirten Karaçanta, belediye kapılarının vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu, isteyen her vatandaşın randevu talep etmeden direkmen kendisiyle görüşebileceğini söyledi.

Kars'a hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Karaçanta, "Şehrimiz daha da güzelleşiyor, amacımız altyapı sorunu yaşanmayan bir il oluşturabilmek. Bunun için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz" dedi.

Kentin bütün cadde ve sokaklarının asfaltla kaplandığına dikkat çeken Karaçanta, "Yağmur suyu başta olmak üzere tüm caddelerimizdeki eksiklikleri ve yıpranmış hatları yenileyerek, dayanıklı asfaltla kaplıyoruz. Şehrimizi Türkiye'nin en iyi ve örnek şehri haline getireceğiz" dedi.

Kars'ın en eski mahallelerinden birisi olan Kaleiçi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, vatandaşlara belediye hizmetlerini anlattı. Vatandaşlardan belediye çalışmalarına sahip çıkmalarını istedi. Bir süre mahalle sakini ve esnaflarla sohbet eden Karaçanta, el birliğiyle Kars'ı hak ettikleri yere taşıyacaklarını vurguladı.

Başkan Murtaza Karaçanta'nın mahalle ve esnaf ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title