Haberler

Başkan Karaçanta, İftarda Muhtarlar ve Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mahalle Muhtarları ile yerel ve ulusal basının temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mahalle Muhtarları ile yerel ve ulusal basının temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mesut Yılmaz Parkı'ndaki bir lokanta da misafirlerini ağırlayan Başkan Karaçanta, muhtarlar ve basın mensuplarının yakın mesai arkadaşları olduğunu ve birlikte Kars için, Kars'ın gelişmesi için görev yaptıklarını belirtti.

"Ben her zaman olduğu gibi dün de, bugün de sizleri yanımda gördüm, bundan sonraki süreçte de yakinen yanımda göreceğime inanıyorum diyen Başkan Karaçanta, "Hepiniz benim mesai arkadaşlarımsınız. Çünkü ben Muhtarları öyle görüyorum. Geçen toplantılarımızda da 'yerel yönetimlerde Belediye Başkanlığı'nın en yakın çalışma arkadaşlarından bir tanesi de mahalle muhtarlarıdır' ifadesini kullanmıştım. Bu yılda da bu mübarek Ramazan ayında Belediyemizin düzenlemiş olduğu bir iftar yemeğini dolayısıyla siz mesai arkadaşlarımızla birlikte yapmanın bu akşam mutluluğunu keyfini yaşıyorum, hoş geldiniz diyorum" dedi.

Hizmet anlamında yalnız bir mahalleye gidip öteki mahalleyi ihmal etmenin doğru olmayacağını ve girdiğin zaman topyekun girmek gerektiğinin altını çizen Başkan Karaçanta "Ramazan ayının sizlere, bizlere, tüm Türk ve Dünya Müslüman ülkelerine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabi ki bu ara sorunlarınızın olduğunu biliyorum, sorunlarınızı zaman zaman konuşuyoruz veya yapmış olduğumuz tüm toplantılarda sorunlarınızı dile getiriyorsunuz, kendi Muhtarlıklar Müdürlüğümüz aracılığıyla da sorunlarınız bize geliyor. Emin olun ki bizlerde gücümüz yettiğince sizlere yetişmeye çalışıyoruz. Ama er ama geç. Çünkü taktir edersiniz ki belediye hizmetleri yalnız işte bir mahalleye gidip de öteki mahalleyi ihmal etmek değil. Girdiğin zaman topyekun girmen lazım. İşte su sorunu var, kanalizasyon sorunu var, yol surunu var, temizlik sorunu var, koca bir şehir. Dolayısıyla zaman zaman aksaklıklarımızın olduğunun farkındayım. Ama inandığım bir şey var ki sizlerin bu samimi yaklaşımı, bizlerin birlik beraberliği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da önümüze gelecek bütün engelleri aşmamızda hiçbir sıkıntı yaşatmayacağımıza işarettir. Ben her zaman olduğu gibi dün de, bugün de sizleri yanımda gördüm, bundan sonraki süreçte de yakinen yanımda göreceğime inanıyorum. Ben Belediye Başkanı olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte de yine sizlerde bizleri kendinize o şekilde görün. Her zaman her fırsatta biz sizlerle birlikte olacağız" diye konuştu.

Bir gazetecinin TOKİ'nin Kars'ta bin konut yapma projesi var, bu hangi mahallede yapılacak ve bu proje ile ilgili son durum nedir? Sorusuna ise Başkan Karaçanta, "Bizim Kentsel Dönüşüm Projesi'nde birinci etap konutlar yapıldı, teslim edildi. Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nin bir kısmına yapıldı. Şimdi ikinci etap; Bayrampaşa Mahallesinde devam ediyor, bütün binaların hemen hemen söküm işlemleri de tamamlandı. Birkaç tane kalan bina var, onlarda bittikten sonra çok yakın zaman da Allah nasip ederse ikinci etap başlayacak. Bugün TOKİ'nin yetkilileri de Kars'a geldi, onlarla da incelemelerimizi yaptık." yanıtını verdi.

Başkan Karaçanta, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi. Gece geç saatlere kadar süren buluşmada, genel olarak Kars konuşuldu. Kars'a yapılan yatırımlar anlatıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Bayrampaşa Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title