Haberler

Başkan Karabacak, Referandum Öncesi Yeni Anayasa Çalışmalarını Vatandaşlara Anlattı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Osmangazi Mahallesi'nde kurulan Salı pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla hasbihal edip, yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Esnafa ve vatandaşlara yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan kitapçıklardan dağıtan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, herkesin 18 maddeden oluşan referandum kitapçığını okuyarak, bilgi sahibi olmasını ve kararını buna göre vermesi gerektiğini söyledi.

Başkan Karabacak, referandumun ardından ülkemizin hızlı bir şekilde yeni sisteme adapte olacağına inandığını ifade ederek, "Yeni sistemle birlikte her alanda olduğu gibi ekonomik alanda da önemli gelişmeler yaşanacak, bürokrasinin azalmasıyla birlikte karar mekanizması hızlanacak bu da yatırım ve istihdamı artıracaktır. Yatırımların artması esnafımızın da yüzünü güldürecektir. Güçlü Türkiye için 16 Nisan'da tüm halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Osmangazi Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title