Haberler

Başkan Karabacak, Muhtarlarla Gündemi Değerlendirdi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, koordinasyon toplantısında bir araya geldiği muhtarlarla 2016 yılını değerlendirip, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz yılın başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak hatırlanacağını ifade eden Başkan Karabacak, "Özellikle 15 Temmuz sürecinde tüm halkımızın birlik ve beraberlik içinde canını hiçe sayarak vatanı ve istikbali için darbecilere karşı koyması, tarih boyunca unutulmayacak. O gece vatan savunmasında şehit düşen kahramanlarımız ve yaralanan gazilerimizi asla unutmayacağız. Bizlerde 27 gece boyunca halkımızla birlikte demokrasi nöbetleri tutarak 15 Temmuz sürecinde meydanları boş bırakmadık. Bu bağlamda siz değerli muhtarlarımızı da hep aramızda gördük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

'Yeni Anayasaya evet'

2017 yılının ülke adına güzel gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmasını temenni eden Karabacak, "Önümüzde anayasa değişiklik paketini içeren bir referandum var. Ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağına inandığımız maddeleri de içeren bu mini anayasa paketi umuyorum ki halkımızın büyük çoğunluğunun oyuyla kabul edilerek yürürlüğe girecektir. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan seçimlerin bölgemizde ve ülkemizde birlik ve beraberliğimizi zedelemeyecek şekilde tamamlanması umuduyla, şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Karabacak ayrıca Darıca Belediyesi'nin 2016 yılında yaptığı hizmetlerle ilgili kısa bir sunum yaparken, devam eden projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title