Haberler

Başkan Kar'dan İlköğretim Okulu Öğrencilerine Ziyaret...

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Fatih Vefik Kitapçıgil İlköğretim Okulu'nda İncelemelerde Bulunarak Öğrencilerle Biraraya Geldi.

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Fatih Vefik Kitapçıgil İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulunarak öğrencilerle biraraya geldi.

Manisa'da eğitim ve öğretime destek faliyetleri kapsamında ihtiyaç ve sorunları tespit etmek amacıyla okul ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Bülent Kar bugün de Fatih Vefik Kitapçıgil İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler tarafından karşılandığı okulda müdür Mehmet Çetinkaya ile görüşen Başkan Kar, okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi topladı. 20 personelin görev yaptığı okulda 350 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğünü ancak okulun fiziki kapasitesinin yetersiz olduğunu belirten okul müdürü Mehmet Çetinkaya, ek binaya ihtiytaç duyduklarını ifade ederek bu konuda Başkan Kar'dan destek istedi. Çetinkaya ayrıca çeşitli etkinliklerde kullanmak üzere okula lap top bilgisayar talebinde bulundu. Belediye Başkanı Bülent Kar, imkanlar ölçüsünde tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyleyerek, Fatih Vefik Kitapçıgil İlköğretim Okulu'nun ek derslik konusunda destek ve bilgisayar talebini değerlendireceklerini ve yardımcı olacaklarını belirtti. Ziyaretinde öğrencilerden büyük ilgi gören Başkan Kar, onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

(UYR-ÖA-YK)

09.04.2007 17:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title