Haberler

Başkan Kamil Saraçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesi'ni Tanıttı

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 6. Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında” “Kent Ekonomilerine Katkı” dalında Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tanıttı.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 6. Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında" "Kent Ekonomilerine Katkı" dalında Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tanıttı.

Ankara ATO Congresium'da yapılan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen 2017 yılı 6. Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında, 'Kent ekonomilerine katkı' dalında iller bazında birinci olan 'İş Geliştirme Merkezi Projesi'ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tanıttı.

"Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezi"

Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezi ile ilgili yapılan açıklamada, Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezinin girişimcilere tam destek vererek yüzde 84 doluluk oranıyla çalışmalarına devam etmekte olduğu, bu güne kadar; Girişimci/firma başvuru sayısının 155, kabul edilen başvuru sayısının 100, reddedilen başvuru sayısının 55, mezun olan firma sayısının 31, İŞGEM sayesinde oluşturulan istihdamın ise 387 olduğu belirtildi.

2017 yılı faaliyet döneminde 8 girişimcinin KOSGEB Girişimcilik Destek Programına başvurduğunu söyleyen yetkililer, "Kadın İş Geliştirme Merkezi ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamıştır. Kütahya İş Geliştirme Merkezi İŞGEM'ler derneğine üyedir. Her yıl düzenlenen İŞGEM'ler zirvesine katılmakta, diğer İŞGEM'lerle beraber işbirliği yapmakta ve sorunların çözümüne yönelik önerilerde bulunmaktadır. Bölgemizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların destek mekanizmalarını takip ediyor, ayrıca bankaların cazip kredileri hakkında da bilgilendirmeler yapılıyor. Diğer İŞGEM'lerdeki girişimcilerle pazarlama, tanıtım ve dağıtım faaliyetlerinin geliştirilmesi yönünde görüşmeler düzenlemektedir. İşletici şirket tarafından İŞGEM de yer alan girişimcilere ücretsiz ya da cüzi bir katılım bedeli ile yurtiçi fuarlara katılım imkanı sunulmaktadır. Yurt içi fuarlarında bazı girişimcilerimize (fuar katılım standartlarına uygun) stant açma imkanı verilerek ve fuar masrafları karşılanarak (yol, konaklama, yemek ) katılımları sağlanmıştır. Ayrıca yine İşletici şirket tarafından Girişimcilere Pazar bulma konusunda doğrudan destek verilmektedir. Aynı zamanda İŞGEM de yer alan girişimcilerin genel giderlerini azaltmalarını sağlamak için girişimcilere internet, telefon, fax gibi büro hizmetlerini ücretsiz olarak kullanma imkanı sunulmaktadır" şeklinde açıklamalarda bulundular. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title