Haberler

Başkan Kale; "Bu Ramazan'da da Biriz, Beraberiz"

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl kurulan Ramazan iftar sofrası geleneği bu yıl da sürdürüldü.

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl kurulan Ramazan iftar sofrası geleneği bu yıl da sürdürüldü.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale öncülüğünde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrasında her gün yaklaşık bin 500 vatandaşa iftar yemeği ikram ediliyor.

İncirliova Belediyesi Kapalı Pazaryerinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlara ikram edilen iftar yemeğinin yanı sıra yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi olup da çeşitli nedenlerden dolayı etkinliğe katılamayan yaklaşık 150 ailenin evine yemek servisi 350 aileye de gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Kale; "İncirliova Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yardımlaşma geleneğimize de sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her akşam kurduğumuz Ramazan iftar sofrasında yaklaşık bin 500 vatandaşımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Bunun yanı sıra yaşlı engelli ya da ihtiyaç sahibi olup da iftar soframıza katılamayan 150 ailemizin evine sıcak yemek, 350 ailemize de gıda yardımında bulunuyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirmemizde bizlere maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızla biriz beraberiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayının Türk - İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ramazan iftar sofrası ve sosyal yardımların yanı sıra Ramazan Şenlikleri de organize ettiklerini kaydeden Başkan Kale, İzmir Karşıyaka Tiyatro Mavi Ay Geleneksel Ortaoyunları Ekibinin gösterileriyle Ramazan'a renk katıyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürşat Kale İncirliova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title