Haberler

Başkan Kaldırım, İcraatlarını Anlattı

AK Parti İl Kadın Kolları'nın Toplantısına Katılan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Belediye Çalışmalarını Anlattı.

AK Parti İl Kadın Kolları'nın toplantısına katılan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, belediye çalışmalarını anlattı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın konuğu olan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 4 yılı aşkın süredir gerçekleştirdikleri çalışmalardan ve belediyenin geldiği noktadan bahsetti. Göreve geldikleri günden itibaren kendilerini beldenin gelişimine adadıklarını belirten Başkan Kaldırım, bu anlamda önemli adımlar attıklarını kaydetti. Kaldırım, "Gazi beldesi konumu itibariyle Samsun'un ana damarı konumundadır. Bu bizim sorumluluklarımızı daha da arttırıyor. Bu sorumluluktan hareketle başkanlık koltuğuna oturduğum ilk günden bugüne kadar beldemin gelişiminin hızlanması ve aynı hızla değişmesi için önemli çok sayıda projeye imza attık" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz'ün yanı sıra tüm belde ve ilçe kadın kolları başkanlarının da katıldığı toplantıda soruları da yanıtlayan Başkan Kaldırım, işsizlik ve sosyal hayat içerikli projelerin yoğunlukta olduğu sorulara cevap verdi. Belediyenin personel durumunu ve gelir gider tablosunu anlatan Başkan Kaldırım, tasarruflarla dolu 4 yıl boyunca hem belediye borçlarının azaltıldığını hem de kültürel, sportif, istihdama yönelik ve sosyal içerikli çok sayıda projeyi hayata geçirildiğini belirtti. Başkan Kaldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gazi Meslek Edindirme Kursları'nın (GAMEK) yanı sıra Gençlik, kadın, özürlüler, şehit yakınları ve gaziler başta olmak üzere çok sayıda koordinasyon merkeziyle beldemizde bütünlüğü sağladık. Sadece rutin belediyecilik çalışmalarını yapmakla yetinmedik, sosyal belediyecilik anlayışını beldemize kazandırmak için geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdik. Bugün Karadeniz Bölgesi'nde adını sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, başarılı belediyeleri arasındaki yerimizi aldık." Gazi Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, özellikle kadınların ana hedef olarak alındığı Gazi Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nin yardımlaşma çalışmalarını takdirle karşılayarak imkanları doğrultusunda destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Kaldırım daha sonra, kendisini dinleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı yöneticilerine ve üyelerine karanfil dağıttı.

(SAM-SA) 11.06.2008 16:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title