Haberler

Başkan Kaldırım'dan 'Ortak Çalışma' Çağrısı

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Beldede Yaşayan Vatandaşlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Siyasi Parti Temsilcilerine Ortak Çalışmayla Beldeyi Birlikte Yönetme Çağrısında Bulundu.

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, beldede yaşayan vatandaşlara, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi parti temsilcilerine ortak çalışmayla beldeyi birlikte yönetme çağrısında bulundu.

Gazi Belediyesi olarak katılımcı ve şeffaf belediyeciliği kendilerine esas edindiklerini belirten Süleyman Kaldırım, belediye çalışmalarının her aşamasında belde sakinleriyle fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Bu uygulamalar kapsamında birlikte yönetim anlayışını sağlam temeller üzerine kurduklarına dikkat çeken Kaldırım, hayata geçirilen tüm projelerinde bu anlayışı esas aldıklarını, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini belirtti. Gazi beldesinde yaşanan değişim ve gelişime katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu dile getiren Kaldırım, "Göreve geldiğimiz günden itibaren gerek mahalle toplantılarında, gerekse gerçekleştirilen özel toplantılarda vatandaşlarımızla buluşuyoruz. 'Ben yaptım oldu' anlayışından uzak 'birlikte yönetim' anlayışıyla hareket ediyor ve projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Bu anlamda 'şöyle olsa, daha iyi olur’ diyebilen ve yeni projeler üreterek beldemizin gelişimine destek olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi parti temsilcilerini bekliyoruz" dedi.

Gazi Belediyesi bünyesinde kurulan koordinasyon merkezleri aracılığı ile farklı gruplardaki vatandaşların belediye çalışmalarındaki fikirlerinden yararlandıklarını ifade eden Kaldırım, "Gazi Koordinasyon Merkezleri adı altında hizmet veren Gençlik Koordinasyon Merkezi ile gençlerimizin belediye çalışmaları hakkındaki fikirlerinden faydalanıyoruz. Öte yandan, Kadın Koordinasyon Merkezi ve Özürlüler Koordinasyon Merkezi ile de beldemizde yaşayan kadınlarımızdan, özürlü vatandaşlarımızdan yeni fikirler alıyor ve bu fikirlerin olgunlaşması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ancak bunu daha geniş kapsamlı yapmak ve Gazi Belediyesi olarak halkımızın görüşleri doğrultusunda daha çok proje üretmek istiyoruz. Bu bağlamda beldemize katkı sağlayacak projeleri bekliyoruz. Bu açıkça 'birlikte yönetelim' davetidir" diye konuştu.

(SAM-SA)

27.11.2007 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title