Haberler

Başkan Kadıoğlu, Sokak İftarında Oruç Açtı, Gürgentepelilere Çaya Katıldı

Ramazan programlarına ara vermeden vatandaşlarla birlikte katılım gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2 bin kişiyle orucunu açtıktan sonra Ordu Gürgentepe Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde çay sohbetine katıldı.

Ramazan programlarına ara vermeden vatandaşlarla birlikte katılım gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2 bin kişiyle orucunu açtıktan sonra Ordu Gürgentepe Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde çay sohbetine katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ramazanın 15'nci gününde Namık Kemal, Zafer Mahallesi, Saadetdere Mahallesi ve ve Turgut Özal mahalle sakinleriyle birlikte Abdi İpekçi Caddesi'nde bulunan 2 bin kişilik iftar sofrasında bir araya geldi. Oruçlar açılarak 2 bin kişi ile birlikte dualar edildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, sokak iftar programı sonrasında Ordu Gürgentepe Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde çay sohbetine katıldı. Ordularla çay eşliğinde sohbet eden Başkan Kadıoğlu, "Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. Rabbim bu güzel ayda tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Başkan Kadıoğlu, Ordu Gürgentepe Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çay sohbeti sonrası Gaziler Parkında bulunan etkinlik alanına geçerek burada Esenyurtlular ile etkinlikleri yakından takip etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Kadıoğlu Gürgentepe Esenyurt Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title