Haberler

Başkan İnan'dan Teşekkür…

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne Bağlı Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, Şehitleri Konu Alan "Vatan Sağolsun" İsimli Kitap Yazarı Sıtkı Şeremetli'ye Teşekkür Etti.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, şehitleri konu alan "Vatan Sağolsun" isimli kitap yazarı Sıtkı Şeremetli'ye teşekkür etti.

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan gazeteci - yazar Sıtkı Şeremetli'nin son çalışması "Vatan Sağolsun" isimli kitabı okuyan Kadıköy Belde Belediye Başkanı Sezgin İnan Şeremetli'ye teşekkür etti. Terör ve görev şehitlerinin ibret verici hikayeleri, görüş ve röportajların yer aldığı kitabı çok beğendiğini dile getiren İnan, "Milliyetçi Hareket Partisi eski il başkanı, vatan ve millet dostu Sıtkı Şeremetli kardeşimin büyük bir özveri ve hummalı çalışmaları sonucu piyasaya çıkarttığı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Şeremetli'nin son çalışması olan bu kitabı okurken inanın ki tüylerim ürperdi, çok duygulandım. Balıkesirli vatan evlatlarımızın hikayeleri, ailelerinin başından geçen ilginç olaylar çok dikkat çekici. Balıkesir'i daha iyi tanımak isteyenler için ideal bir çalışma. Kendisine ve bu kitabın yayına verilmesinde emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Balıkesir'de Demokrat Parti Hareketi, DP Belgeseli, Tabutlukların Hikayesi ve Vatan Sağolsun isimli yayınlanmış 3 kitabı olan Sıtkı Şeremetli'nin ayrıca 12 Eylül Anıları, Türkiye'de Sosyalist ve Komünist Hareketlerin 100 Yılı isimli yayına hazır eserleri bulunuyor.

(SŞ-MŞ)

06.04.2007 19:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title