Haberler

Başkan Hürriyet'ten Korona toplantısı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek, korona virüsüne karşı personelin alması gereken tedbirleri hatırlattı.

İzmit Belediyesi Makam Toplantı Odasında başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye personelinin virüsten korunmak için Sağlık Bakanlığının önerdiği önlemlerin harfiyen uygulanması gerektiğine dikkat çekti. Hürriyet, salgın riskine karşı panik ortamının oluşmasına izin vermeden tedbirlerin ciddiyetle uygulanmasını istedi.

Toplantıda konuşan Başkan Hürriyet, "Kamudan gelen talepler doğrultusunda ilaçlama çalışmalarını sürdüreceğiz. İnsanların yoğun olarak bulunduğu park, cami, Pazar alanı gibi yerleri sıklıkla dezenfekte edeceğiz. yurttaşlarımızın sıklıkla bir araya geldiği tesislerimizi ileri bir tarihe kadar kapalı tutma kararı aldık. Salgın riski ortadan kalktığı zaman tesislerimiz rutin çalışmalarına devam edecek. Amacımız, Korona Virüsü'nün sıklıkla bulaştığı sosyal ortamları en aza indirgemek, insan sağlığını korumak, salgın zincirini ortadan kaldırmak" dedi.

İzmit Belediyesi olarak hastalığa yol açan virüsün toplum içerisinde yaygınlaşmasını önlemek amacıyla, geçtiğimiz günlerde Mart ayı sonuna kadar planlanmış olan söyleşi, konser, sinema, tiyatro, sergi, açılış gibi tüm kapalı alan etkinliklerin iptal edildiğini hatırlatan Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi bünyesinde devam eden Anne Eli projesi kapsamındaki Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine yönelik yemek dağıtımı, toplu geziler ve bağlı talepler, İZMEK ve tiyatro kurslarının ileri bir tarihe kadar ertelendiğini belirtti.

Tedbirler kapsamında Emekli Evleri, 20 spor salonu, Down Cafe, İzmit Gündoğdu Yüzme Havuzu, Yıldızlar Yüzme Kulübü Havuzu, 3 spor tesisi, kültür merkezleri, mahalle konakları, Speaking Cafe, Modern Hayvan Pazarı, Deprem Müzesi, 3D Yazıcı Merkezi, Plenateryum, Sahne Sanatları Merkezi, Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Genç Girişimciler Merkezi, Üniversite Kapalı Pazarı hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla bir sonraki açıklamaya kadar kapalı kalacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediyesi Hürriyet Haberler

Bakmadan Geçme

Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title