Haberler

Başkan Hasan Can, Sabah Namazında Cemaatle Buluştu

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,DHA Ümraniye Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Pazar günleri tertiplenen sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,DHA

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Pazar günleri tertiplenen sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Davut Dede Camii'nde kılınan sabah namazının ardından cemaat ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

Ümraniyeliler şehrin feyz ve bereketinden istifade etmek için her hafta sonu bir camide buluşuyor. Sabah namazından önce sohbet ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlanıyor. Camii çıkışı ise cemaate çorba ikram ediliyor. Gençlerin cami cemaatiyle buluştuğu ve camilerin bayram yerine dönüştüğü "Sabah Namazında Buluşuyoruz" etkinliğine bu hafta Davut Dede Camii'nde devam edildi. Hem gençlerin hem de cami cemaatinin son derece memnun olduğu programların bu haftaki sabah namazı buluşmasına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can katıldı.

Başkan Hasan Can Davut Dede Camii'nde vatandaşlarla beraber sabah namazını kıldı. Kılınan sabah namazının ardından Başkan Hasan Can, cemaat ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

Mehmet Akif Mahallesi, Davut Dede Camii'nde gerçekleşen buluşmaya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

hasan can ak parti ümraniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title