Haberler

Başkan Güzelbey Zabıta Teşkilatını'nın 186. Yıl Dönümünü Kutladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Zabıta Teşkilatının Kuruluşu'nun 186. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Zabıta ekiplerinin nice huzurlu ve güvenli yıllarda hizmet etmesini temenni eden Güzelbey, "Zabıta, belediyenin aynasıdır. Gittiğiniz her yerde Belediye Başkanını ve haliyle görev yaptığınız kurumu temsil ettiğinizi unutmayın. Konuşmanızla, tavırlarınızla, giyiminizle bizlerin kamuoyundaki aynası sizlersiniz" dedi.

Zabıtanın halkla birlikte kamu görevi yapan bir birim olduğunu vurgulayan Başkan Güzelbey, "Belediye zabıtası, sorumluk alanı içinde beldenin düzenini ve belde halkının sağlık, selamet, refah ve huzurunu, sağlamak, korumakla yükümlü özel bir kolluk gücüdür" diye konuştu.

Güzelbey, "Zabıta teşkilatımız kamu düzenin korunması, yani toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla yürüttüğü önleyici faaliyetlerini zaman ve mekan gözetmeksizin yılın 365 günü 24 saat hizmet sunarak, zor şartlar altında yılmadan yerine getirmektedir. Bizler de yerel yöneticiler olarak zabıta teşkilatının vizyonunun gelişmesi ve istenilen düzeye ulaşması için çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz zabıta teşkilatlarımızın hak ettikleri yere gelmelerini sağlamak" şeklinde konuştu.

Halka hizmetin birer neferi olan zabıta teşkilatının değerli mensuplarının eğitimli, bilinçli yapıcı ve yönlendirici olarak çalışmaları gerektiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Arkadaşlarımızın belediyeleri temsil etmeleri nedeniyle daha hassas ve dikkatli olmaları, sundukları tüm hizmetlerde insan unsurunu mutlaka göz önünde bulundurarak çalışmaları gerekmektedir. Bunun için vatandaşlarımızla bütünleşerek, el ele hareket ederek, onların sorunlarına birlikte çözüm aramayı, zabıta teşkilatı olarak eğitici, öğretici ve yol gösterici olarak sorunlara ortak çözüm bulma anlayışıyla görev yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Güzelbey, "Başta Gaziantep'te ve ülkemizde halkın huzuru, refahı ve sağlığı için görev yapan tüm zabıta teşkilatının değerli üyelerinin 186. kuruluş yıldönümünü kutlar, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Güzelbey Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title