Haberler

Başkan Gürsu: "Amacımız, üreticilerin çalışmalarına destek sağlamak"

Güncelleme:

Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, amaçlarının üreticinin çalışmalarına destek sağlamak olduğunu belirterek, "Üreticimizin kendi imkanlarıyla ürettikleri, satışında zorluk yaşadıkları, doğal ürünleri Tarım Marketimize getirerek 'Doğal ürünler' reyonundan satışına yardımcı olabiliriz" dedi.

Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, amaçlarının üreticinin çalışmalarına destek sağlamak olduğunu belirterek, "Üreticimizin kendi imkanlarıyla ürettikleri, satışında zorluk yaşadıkları, doğal ürünleri Tarım Marketimize getirerek 'Doğal ürünler' reyonundan satışına yardımcı olabiliriz" dedi.

Başkan Gürsu, Fatsa Ziraat Odası üretim çalışmalarının gelişerek, Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi ata tohumları serasında üretilen fidelerden elde edilen ürünleri mamul haline dönüştürdüklerini söyledi. Bu mamulleri, 25 farklı üründen elde ettiklerini dile getiren Gürsu, "Amacımız, üreticiye örnek olmak, yol göstermek ve üreticilerin çalışmalarına destek olmak. Bu amaç doğrultusunda üreticimizin kendi imkanlarıyla ürettikleri, satışında zorluk yaşadıkları, doğal ürünleri tarım marketimize getirerek doğal ürünler reyonundan satışına yardımcı olabiliyoruz" dedi.

"Yerinde toprak analizi yapılacak"

Yakında gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler de veren Gürsu, toprak analiz cihazı alacaklarını ve üreticilerin toprak tahlilini bahçesinde yaparak, doğru gübreleme ve besleme programı ile hem üretimde verim ve kaliteyi artırmak, hem de bilinçsiz gübre kullanımı sonucu doğaya zarar verilmesini engellemeye çalışacaklarını belirtti. Gürsu, "Bu cihazı toprak tahlil zamanına odamıza kazandırmayı planlıyoruz ve çiftçilerimizden gelen olumlu dönüşleri değerlendirerek, dosya döneminde oluşan yoğunluğu rahatlatmak için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yapılan istişareler sonucunda, üreticilerin İlçe Tarım Müdürlüğüne yakın olan laboratuvarımızda işlemlerini rahatça yapabilmeleri için laboratuvarımızın yanına sicil servis birimi için bina yapımını yakında hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Fatsa Gürsu Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title