Haberler

Başkan Gümrükçüoğlu, Öğrencilerle Buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitim Vakfı Trabzon Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitim Vakfı Trabzon Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile bir araya geldi.

Olimpiyat Parkı'nda düzenlenen programda öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında da öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmesinin önemli olduğunu da vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi tek bir milletimizi, tek bir bayrağımızı, tek bir vatanımızı ve tek bir devletimizi muhafaza etmenin dönemlerinden geçiyoruz. 81 milyonun bir ve beraber olduğu bir Türkiye'ye ülkemiz yürüyor. İşte bu yürüyüşün kahramanları sizlersiniz. Mesleğinizde en iyi insanlar olarak yetişerek devam edeceğiniz mücadelenizle bu ülkenin kahramanları sizlersiniz. Mesleğinizde dünyanın en iyileri olmanız ülkemiz için büyük ehemmiyet arz ediyor."

Gümrükçüoğlu, yabancı dil bilmenin de önemli olduğuna işaret ederek, "Mesleğinizin yanında mutlaka yabancı diller öğrenmenizi istediğimizi hiç unutmayın. Sizler bu memleketin en taze beyinleri ve en büyük servetisiniz. İnsandan daha büyük bir servet, inanmış insandan daha büyük güç olmaz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title