Haberler

Başkan Gültekin, Mersin Polisini Tebrik Etti

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, uyuşturucu ile mücadeleyi başarıyla sürdürerek Türkiye genelinde 1. olan Mersin polisini tebrik etti.

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, uyuşturucu ile mücadeleyi başarıyla sürdürerek Türkiye genelinde 1. olan Mersin polisini tebrik etti.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, nüfusu 1 milyondan fazla olan iller arasında başarı sıralamasında 148 puan alarak Türkiye birincisi oldu. 6 ayda 985 operasyon, 435 tutuklama gerçekleştiren Mersin polisini tebrik eden Başkan Gültekin, "Türkiye genelinde 6 aylık süreç içerisinde uyuşturucu ile mücadelesini özveri ve başarı çerçevesinde yürüten Mersin polisimizin çalışmalarını tebrik ediyorum. Bu önemli ve kutsal görevi layığı ile yerine getirerek birçok çocuğumuzu uyuşturucu tuzağından koruyarak, zehir tacirlerine geçit vermeyen polisimiz bu ülke için önemli ve kutsal görevler üstleniyorlar. Mersin polisinin konuyla ilgili araştırmalarını ve operasyonlarını yakından takip ederek takdir ediyoruz. Allah güvenlik güçlerimizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ailelere de büyük görevler düştüğünü vurgulayan Gültekin, "Gençliği yok eden uyuşturucu batağı son zamanlarda yaygın hale geldi. Gençlerimizi bu bataklıktan kurtarmak için ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarının takibini yapmayan birçok aile var. Gençlerimiz bu tarz alışkanlıklarını genelde arkadaş ortamlarından, izlediği film ve dizilerden veya kendilerine idol olarak gördükleri kişilerden öğrenerek uyguluyor. Çocuklarımızı daha sosyal ve üretici projelere dahil ederek onları uyuşturucu felaketinden bir nebze de olsa koruyabiliriz. Bu illet herkesin başına gelebilir, bu sebeple uyuşturucu ile mücadeleye duyarlı olmak bütün vatandaşlarımızın ortak görevi olmalıdır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Mezitli Türkiye Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title