Haberler

Başkan Gültak, Halk Gününde sorun ve talepleri dinledi

Güncelleme:

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Halk Gününde vatandaşları makamında ağırlayarak, talep, sıkıntı ve şikayetlerini dinledi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Halk Gününde vatandaşları makamında ağırlayarak, talep, sıkıntı ve şikayetlerini dinledi. Gültak, sorunların çözümü için ilgili müdürlüklere talimatlar verdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak'ın, seçimlerin ardından göreve gelir gelmez hayata geçirdiği 'Halk Günü' uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Başkan Gültak, her hafta çarşamba günleri gerçekleşen Halk Gününde, kendisini makamında ziyarete gelen vatandaşların derdini bizzat dinleyip notlar alıyor, hemen ardından ilgili müdürlüklere talimat vererek, talep veya sorunun en kısa sürede çözümü için çalışıyor.

Gültak, son Halk Gününde de tüm vatandaşlarla sohbet ederek, onları tek tek dinledi. Başkan Gültak ile bizzat sohbet etme imkanı bulan bazı vatandaşlar, kendisi veya çocuğu için iş talebinde bulunurken, kimisi de evinin tadilattan geçmesini istedi. Bazı vatandaşlar ise çocuğunun tedavisi veya belediyecilik hizmetleri konularındaki sorunlarının çözümü için Gültak'tan destek istedi.

"İnsanlarımıza dokunuyor, gönül köprüleri kuruyoruz"

Gültak, Halk Günü uygulaması hakkında yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bu yana daima vatandaşın içinde olduğunu, Akdeniz'de merkez veya kırsalda ziyaret etmediği mahalle, gezmediği sokak kalmadığını dile getirdi. Bu ziyaretleri sayesinde Akdeniz'de gelecekte yapılacak hizmet, proje ve yatırımlara ilişkin program belirlediklerini kaydeden Başkan Gültak, şöyle konuştu:

"Hayata kattığımız 'Halk Günü' sayesinde de insanlarımızın derdiyle dertleniyor, yaşadıkları sorunlarına çözüm arıyoruz. İnsanlarımıza dokunan, kederiyle kederlenen, acısını paylaşan, sevincine ortak olan, gönüllerin bir araya gelmesini sağlayan bir anlayışı hakim kılıyoruz. Akdeniz; halkımızın belediyesidir, kapılarımız tüm vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Dili, dini, kökeni ne olursa olsun kardeşliği, barışı, sevgiyi ve muhabbeti sağlayacağız, ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz. İnsanlardan uzak duran, dört duvar arasına sıkışıp kalan bir anlayışı asla kabul etmedik. Vatandaşlarımızın aktarmak istediği görüş, öneri ve eleştirileri de bizim için önemli ve kıymetlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title