Haberler

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, engelli kedi "Pilav"ı makamında misafir etti

Güncelleme:

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 17 Şubat Dünya Kediler Günü kapsamında engelli bir kedi ve sahibini makamında ağırladı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 17 Şubat Dünya Kediler Günü kapsamında engelli bir kedi ve sahibini makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hayvansever Yasemin Açık, engelli kedisi "Pilav" ile başkan Gültak'ı makamında ziyaret etti.

Gültak, ziyarette yakından ilgilendiği kediyi bir süre sevdi.

Ziyarette Açık ile sohbet eden Gültak, engelli kedi için mama kabı, kedi yatağı ve mama hediye etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gültak, başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvanlarla yakından ilgilendiklerini belirtti.

Hayvanlar için ilçenin çeşitli noktalarına kulübeler oluşturduklarını aktaran Gültak, "Periyodik olarak canlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Bu anlamda hedefimiz can dostlarımızla birlikte herkes için yaşanabilir bir Akdeniz yaratmaktır. İlçemiz başta olmak üzere kentimizi de ortak paylaştığımız can dostlarımızın yaşam hakkını önemsiyor, gereksinime muhtaç canlılarımıza bir ses bir nefes olmak için çaba sarf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Mersin kedi Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title