Haberler

Başkan Gülşen, Site Yöneticileri ile Doğalgaz Toplantısı Gerçekleştirdi

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla ilçedeki sitelerin yöneticileri ile toplantıda biraraya geldi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla ilçedeki sitelerin yöneticileri ile toplantıda biraraya geldi.

Pehlivanlar Mahallesi'nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, Belediye Meclisi üyeleri Mustafa Muslu, Engin Köktürk, Jeoloji Mühendisi Serter Gün, Pehlivanlar Mahallesi Muhtarı Mithat Yeşil, doğal gaz şirketi yetkilileri, site yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Pehlivanlar Mahallesi'nin kısa süre içinde doğal gaza kavuşması için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini anlatan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Son 10 yılda yüzde 40 nüfusumuz arttı. Pehlivanlar Mahallemiz de sitelerin çok olması nedeniyle doğal gaz çalışmasına geçmemiz gerekiyor. Zonguldak ve Bartın'dan önce ilçemiz, Organize Sanayi Bölgesi, İstasyon Mahallemiz ve Yeni Mahalle'nin bazı bölümlerine doğal gaz geldi. OSB'de büyük firmalar doğal gaz kullanıyor. 2013 yılı içinde Devlet Hastanemize ve kurumlara doğal gaz verme noktasına geldik. Bunun bir maliyeti var. Temizlik açısından daha avantajlıdır. Filyos Işıklı kavşağından, Sarı evler ve 2 nolu sağlık ocağından, Pehlivanlara gaz verelim dedik. Mart-Nisan ayında çalışmayı buraya çekmek istiyoruz. Pehlivanlar Mahallesi'ndeki sitelerimizde 500-600 daire var." dedi.

Ayrıca, diğer çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Başkan Gülşen, "Atık su arıtma tesisimiz yakında açılacak. Filyos Liman Projesi Türkiye'nin 5 önemli yatırımdan bir tanesidir. 140 milyon 600 TL para aktarıldı. Filyos projesinde baş aktör biziz. 9 bin 500 olan su abonemiz 13 bin 700'e ulaştı. Nüfusumuz 18 bin 800'lerden 26-27 bine ulaşacak. İlçemiz çok hızlı gelişiyor. Belediye'de göreve geldiğimizde bütçemiz 2 milyon 500 idi, bu gün ise 22 milyon 500. Gerekli tüm programlarımızı yaptık." diye konuştu.

Daha sonra site yöneticileri ve vatandaşlar, kafalarına takılan bireysel veya merkezi sistem abonelik ve çeşitli sorularını doğal gaz yetkilileri Burçin Kocadayı ve Hülya Aydın'a aktardılar. Yetkililer vatandaşlardan gelen soruları bir bir cevapladılar. Toplantı sonunda katılımcılara pasta ve çay ikramı yapıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Çaycuma Filyos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title