Haberler

Başkan Gülşen Gazi Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, davet edildiği Gazi Üniversite'sini ziyaret ederek öğrenciler ve öğretim üyeleriyle biraraya geldi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nün daveti üzerine Ankara'ya gitti. Üniversite'de öğrenciler ve öğretim görevlileri ile biraraya gelen Başkan Gülşen, burada Çaycuma'yla ilgili bir değerlendirme yaptı.

Çaycuma'yı ziyaret ettiklerini ve Başkan Gülşen'in kendilerini çok iyi ağırladığını belirten Yardımcı Doçent Dr. Demet Erol, "Avrupa Birliği'ne giriyorsak, bilgi toplumu olacaksak, Zonguldak ve ilçeleri, özellikle Çaycuma gelecekte ne olur? Bütün sorunumuz budur. Öğrencilerimiz bu konuda çok büyük gayretler sarf ediyorlar. Özellikle fiziksel konuda, sosyal konuda farklı araştırma ve projeler üretiyorlar" dedi. Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Şehir plancıları son sınıf öğrencilerinin Zonguldak Çaycuma ağırlıklı sanayiden, tarıma, enerji, ulaşım, uluslararası ulaşım, turizm, çevre ve sosyal alanlar, kırsal kalkınma gibi 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planları üzerinde ileriye dönük plan hazırladıklarını belirten Erol, öğrencilerin dönem sonu sunuşlarına jüri üyesi olarak Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen' i seçtiklerini söyledi. Erol, daha sonra Gazi Üniversitesi adına Belediye Başkanı Mithat Gülşen'ne bir plaket sundu.

Gazi Üniversitesi'ne yaptığı ziyareti değerlendiren Başkan Mithat Gülşen, "Gazi Üniversitemizde öğrenciler sunumlarını başarıyla yaptılar. Başkentin ortasında önemli bir üniversitemiz olan Gazi Üniversitemizin Şehir Planlaması bölümü öğrencileri ve öğretim görevlilerinin bölgemizi seçmeleri ve üzerinde çalışmalarından dolayı gurur ve onur duydum. Ayrıca öğrencilere tüm bilgileri bölgem adına aktardım. Başarılar dileyerek ayrıldım. Bu dönem ders çalışmalarını ayrıca Belediyemize de gönderecekler." diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazi Üniversitesi Mithat Gülşen Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title