Haberler

Başkan Genç'ten Mavi Marmara Teşekkürü

Güncelleme:

Canik Belediye Başkanı Genç, 555 kişiyi şehitlerle buluşturan "Mavi Marmara ve 100. yılında Çanakkale" projesine destek veren kurumları ziyaret ederek, teşekkür etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 555 kişiyi şehitlerle buluşturan "Mavi Marmara ve 100. Yılında Çanakkale" projesine destek veren kurumları ziyaret ederek, teşekkür etti.

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında Mavi Marmara Gemisi'ni İsrail'in saldırısının ardından yeniden yola çıkararak, genci yaşlısı, kadını erkeği 555 kişiyi şehitlerle buluşturan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, dev projeye destek veren kurumlara teşekkür turuna çıktı. Başkan Genç, ilk etapta Samsun Liman Başkanı Aydın Ünal, Samsun Gümrük Müdürü Muzaffer Özkan, Samsun Deniz Liman Şube Müdürü Ekrem Koçak ve Samsunport Liman Müdürü Bedir Yıldırım'ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"2023'E DEĞERLERİMİZLE İLERLEYECEĞİZ"

Samimi havada gerçekleşen ziyaretlerde kurum müdürleriyle sohbet eden ve projenin öneminden bahseden Başkan Genç, "Mavi Marmara, ümmetin gemisidir. Çanakkale ise ümmetin savaştığı şehitler diyarımız. Yine Samsun Kurtuluş Mücadelesi şehri. Dolayısıyla bu üç maneviyatımızı bir araya getirdik ve buluşturduk. Bu projemizi özellikle gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizi bilmesi, özümsemesi ve geleceğe aktarması açısından çok önemsiyorum. Bizim hedefimiz, bilimsel, teknolojik, ekonomik gelişmişliğin yanı sıra 2023, 2053 ve 2071'e değerlerimizle birlikte yükselmemizdir" dedi.

"KURUMLAR ARASI BİRLİKTELİK ÖNEMLİ"

"Mavi Marmara ve 100. Yılında Çanakkale" projesi ile Samsun'da kurumlar arası koordinasyon ve birlik-beraberlik örneği sergilediklerini de belirten Genç, "Bu şehirde birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Kurumlar arası birliktelik ve koordinasyon güç oluşturur. Biz Mavi Marmara projemizde diğer kurumlarımızla uyum içerisinde birlikte güzel bir iş başardık. Çok şükür 555 insanımızla kazasız, belasız büyük bir projeyi gerçekleştirmenin sevincini ve onurunu yaşıyoruz. Bu manada bizlerden desteğini esirgemeyen kurumlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Marmara Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title