Haberler

Başkan Genç'ten Doğalgaz Uyarısı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaklaşan kış mevsimi nedeniyle vatandaşlardan doğalgaz kullanımı konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaklaşan kış mevsimi nedeniyle vatandaşlardan doğalgaz kullanımı konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Trabzon'un, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2013 yılında ' Türkiye'nin En Temiz Şehri Yarışması'nda ülkemizin en temiz şehri unvanını aldığını bunun yanı sıra Forbes dergisi tarafından da 2015 yılında Türkiye'nin en yaşanabilir şehri olarak seçildiğini belirten Başkan Genç bu durumun sürdürülebilirliği açısından hava temizliğinin en öncelikli konulardan biri olduğunu söyledi.

Trabzon'un yaşam kalitesinde Türkiye birincisi olmasında; yeşil alanlarının zenginliği, temiz hava ve temiz su kaynaklarının bolluğunun önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, vatandaşlara doğalgaz kullanımı konusundaki uyarılarını şöyle sürdürdü:

"Hem Trabzon Büyükşehir Belediyesi hem de Ortahisar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. En kısa zamanda doğalgaza abone olsunlar. ve şehrimizin bu unvanlarının devam ettirilebilmesi için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirsin. Doğalgaza abone olmak isteyen ve kullanmak isteyen bütün vatandaşlarımıza AKSA Doğalgaz şirketi tarafından her türlü kolaylıklar sağlanacaktır. Vatandaşlarımızdan bir an önce doğalgaz aboneliğine geçmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımız doğalgaz kullanmıyorlarsa mutlaka ruhsatlı ve kaliteli kömür kullanmalı. Kaçak ve kalorisi düşük kömür mutlak surette kullanılmamalı. ve kalorifer kazanları mutlaka sertifikalı ve yetkili kişiler tarafından yakılmalı, bakımları da periyodik olarak yapılmalı." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Metin Genç Ortahisar Türkiye Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title