Haberler

Başkan Genç, Huzurevindeki Anneleri Unutmadı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Anneler Günü Nedeniyle Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde Kalan Anneleri Ziyaret Etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Anneler Günü nedeniyle Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde kalan anneleri ziyaret etti.

Huzurevinde kalan tüm yaşlıları ziyaret edip gül dağıtan Başkan Osman Genç, çalışan anne ve anne adaylarına da gül verip Anneler Günü'nü kutlamayı unutmadı. Annelerin yılın bir günü değil her zaman anımsanması gerektiğinin altını çizen Osman Genç, "Geleceğimizin mimarı olan anneler bizim için çok önemli. Çünkü anneler bizlere yaşamayı, hayatı öğretmektedir. Annelerimiz ne kadar sağlıklı olursa, gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesi de o kadar kolay olacaktır. Annelerine değer veren toplumların geleceği o kadar aydınlıktır" dedi.Başkan Genç, huzurevinde kalan annelerin hem yalnız olmadıklarını göstermek hem onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmeleri ve anneler günlerini kutlamak için sık sık ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi. Başkan Osman Genç'in ziyaretine AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz'de eşlik etti.

(SAM-MAY-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title