Haberler

Başkan Fethi Yaşar'dan Ankaragücü'ne Tebrik Ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Spor Kulübü Başkanı Kıvanç Hürdoğan ile birlikte Spor Toto 2. Lig’de şampiyonluk kupasını kaldıran MKE Ankaragücü’nü ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Spor Kulübü Başkanı Kıvanç Hürdoğan ile birlikte Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluk kupasını kaldıran MKE Ankaragücü'nü ziyaret etti.

TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanan MKE Ankaragücü'nün Beştepe tesislerine giderek Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner ve yöneticileri tebrik eden Yaşar, "Ankaragücümüzün sıkıntıları var, zorluklar çekiyor ama azim olduktan sonra aşılamayacak engel yok. Başarılı bir ekipsiniz. Bu başarıya destek vermeye geldim. Benim önerim her belediye, bütçesinin binde yarımını Ankaragücü'ne versin. Ben vereceğim" dedi.

Bütçeden pay verilmeli

"Ben de dahil kimse verdiği desteği cebinden vermiyor" diye devam eden Yaşar, "Ankara'nın simgesi olan Ankaragücü'ne hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Devletin parasını devletin kulübüne veriyoruz. Yapılması gereken bu kulübün hak ettiği yere gelmesidir. Haymana Haymana'nın gücü kadar, Yenimahalle Yenimahalle'nin gücü kadar, Büyükşehir Büyükşehir'in gücü kadar tüm belediyeler destek vermeli. Yapılan yardımların da yönetimle ilişkilendirilmesini doğru bulmuyorum. Siyasetin spora girmemesi gerek. Buna yürekten inanıyorum. Herkesin bir dünya görüşü var. Seyircinin de farklı görüşü olabilir, futbolcunun da, yöneticinin de. Dolayısıyla MHP'li belediye de, CHP'li belediye de, AKP'li belediye de böyle bir projeyle takıma destek verecektir" diye konuştu.

Desteğiniz örnek oldu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner de, "İlk yardımı yapan, meclisten çıkarttığınız kararla öncü ve tüm belediyelere örnek belediyesiniz. Kulübüm adına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kartal Yenimahalle Fethi Yaşar Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title