Haberler

Başkan Fadıloğlu, Yetim Annelerin Anneler Günü'nü Kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü dolayısıyla Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim anneler ve çocuklarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü dolayısıyla Yetim Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören yetim anneler ve çocuklarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, annelere çeşitli hediyeler vererek, Anneler Günü'nü kutladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören yetim çocuklar ile ailelerinin Anneler Günü'nde yanlarında olarak yetimleri ve annelerini kahvaltı programında bir araya getirdi. Fadıloğlu, Dülük Tabiat Park'ında düzenlenen programda yetim anneleri ve çocuklarıyla yakından ilgilendi.

Kahvaltının ardından konuşan Başkan Fadıloğlu, "Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Allah, hepinizden razı olsun. Bizler yöneticiler olarak bu millete hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Sizler de bizim kardeşimiz, bacımız, annemizsiniz. Hep birlikte gelecek nesillere nasıl hizmet götürebiliriz onun kaygısını yaşıyoruz. Tabii gönül istiyor ki her zaman bir arada olalım fakat iş yoğunluğu nedeniyle sık sık bir araya gelemiyoruz. Ben bu vesileyle Anneler Günü'nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerin şahsında da tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bugün bu programı düzenleyen tüm ekip arkadaşlarıma öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Rabbim cümlemize sağlık, huzur, mutluluk versin. Rabbim her yıl bu zamanlara çıkmayı bizlere nasip etsin. Sizlere hayırlı hizmetler edebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte her zaman gayret içerisindeyiz. Sizler de yavrularımız için uğraşıyorsunuz. Siz değerli annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir gün değil, ömür boyu çocuklarınız sizleri anar, hayırlı evlatlar olur inşallah" ifadelerini kullandı.

"Onların sayesinde bizler huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz"

Kendileri için böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutlulukların dile getiren yetim anneler, "Şehitkamil Belediyemiz tarafından bizler için bugün Anneler Günü programı düzenlendi. Allah başkanımızdan razı olsun, bizleri unutmayarak çeşitli hediyeler sundu. Bizler için böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı çok mutluyuz. Bugün çocuklarımızın ve bizlerin yüzü bir kez daha güldü. Allah hiçbir zaman başkanımızı ve ekibini başımızdan eksik etmesin. Onların sayesinde bizler huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz" dedi.

Kahvaltının ardından Başkan Fadıloğlu, yetim anneleri ve çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Şehitkamil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title