Haberler

Başkan Esen: "Çankırılı kadınlar üreterek güçlenecek"

Çankırı Belediyesinin "Kadının Eli, Kadının Emeği" yıl sonu sergisi göz doldurdu.

Çankırı Belediyesinin "Kadının Eli, Kadının Emeği" yıl sonu sergisi göz doldurdu.

Belediyenin kadın çalışmaları kapsamında Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlediği sergide yaklaşık 30 farklı branştan yüzlerce ürün yer aldı.

Belediye bünyesinde hizmet veren Kadın Eğitim Kültür Merkezleri ile Hanım Lokalleri, bir yıllık emeklerini yıl sonu sergisinde bir araya getirdi. Bini aşkın kursiyerin el emeği göz nuru ürünleri, "Kadının Eli, Kadının Emeği" adı ile vatandaşların beğenisine sunuldu. Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, emeği geçen herkese teşekkür ederek "Üretken ve çalışkan Türk kadınına fırsat verildiğinde birçok başarılı çalışmaya imza attığını görüyoruz. Dört farklı noktadaki Hanımlar Lokalimizde ve şehrimizin iki ayrı mahallesinde Kadın Eğitim Kültür Merkezlerimizde bilgi ve beceri kurslarına katılan hanımefendilerin el emeği göz nuru ürünlerini gördükçe kadınların üstesinden gelemeyeceği hiçbir şeyin olmadığına inancımız daha da artıyor" dedi.

Başkan Esen, unutulmaya yüz tutmuş branşlar üzerine de çalıştıkları, özellikle yerli ve milli üretimi destekleyecek şekilde çalışmalar sergiledikleri ve evlerindeki atık malzemeleri değerlendirdikleri için kursiyerleri ve eğitmenleri tebrik etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankırı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title