Haberler

Başkan Eryılmaz'dan Çocuklara Bayram ve Yeniyıl Kutlaması

Çankaya Belediyesi, Aşağı İmrahor ve Bademlidere İlköğretim Okulları Öğrencileri İçin Bayram ve Yılbaşı Partisi Düzenledi.

Çankaya Belediyesi, Aşağı İmrahor ve Bademlidere İlköğretim Okulları öğrencileri için bayram ve yılbaşı partisi düzenledi.

Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, Çankaya bölgesindeki 180 okuldan yaklaşık 150'sinin tamir, bakım ve onarım işlerini yaptıklarını söyledi. Bazı okullarda öğrencilere öğle yemeği verdiklerini anlatan Eryılmaz, ayrıca üniversite öğrencilerinin bu çocuklara boş zamanlarında ders anlattıklarını ifade etti. "Bizim burada yaptığımız ailelere ve çocuklara katkıda

bulunmak'' diyen Eryılmaz, çocuklara seslenerek, "Derslerinizde başarılı olmak için çok çalışın. Herkes sizden çok şey bekliyor. Çünkü siz okudukça biz büyükler gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki, Türkiye de yarın sizinle gurur duyacak" dedi.

Bayramların dostluğun ve dayanışmanın pekişmesinde önemli bir etken olduğunu ifade eden Eryılmaz, "Kurban Bayramı ve yaklaşan yeni yılın tüm dünyaya barış, mutluluk ve esenlik getirmesini, yoksulluk ve karanlığın bitirileceği bir Türkiye için bizlere güç vermesini diler, sizlerin bu mutlu gününü en içten dileklerimle kutlarım" diye konuştu.

Daha sonra Başkan Eryılmaz, eşi Behiye Eryılmaz'la çocuklara hediyeler dağıttı. Etkinlik kapsamında öğle yemeklerini yiyen çocuklar, daha sonra müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlendiler.

(DUY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title