Haberler

Başkan Eroğlu. "Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Sayesinde Huzurlu Yaşıyoruz"

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşıyoruz” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşıyoruz" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Tokat Şube Başkanı İbrahim Güleç ve yönetim kurulu üyeleri Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Eroğlu, "Vatan denilince her şey biter. Yeri gelir canımızı, yeri gelir malımızı veririz. Vatan için bunları feda etmekten, mücadeleden asla çekinmeyiz. Bin yıldır bu topraklarda 16 tane devlet kurmuş bir millet olarak bizler bu topraklardayız. Şehitlerimizle, Gazilerimizle bu mücadeleye devam ediyoruz, onlarla da her daim gurur duyuyoruz. En son 15 Temmuz darbe girişimi ve bunun öncesindeki birçok ülkemize yönelik olaylara baktığımızda Türkiye üzerine oynanan oyunların hep birlikte, bir ve beraber olarak üstesinden geldik. Omuz omuza vererek var olmanın, ilelebet Türk ve İslam toprakları olması için hep beraber mücadeleye devam edeceğiz. İstiyoruz ki; Şehitlerimiz ve Gazilerimiz hiç olmasın ama birkaç gün önce de 8 şehit verdik. Allah'tan rahmet diliyorum. Tokat'ta şehitler diyarıdır, çok şehitler vermiştir. 15'lilerden tutun da şuanda yine 15 Temmuz Şehitlerine kadar birçok şehit vermiştir. Gazilerimiz vardır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Allah sizlerden razı olsun, sizler başımızın tacısınız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bizlere bu nezaketi gösterip ziyaret ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"Acılar yaşandıkça değil, paylaşıldıkça azalır"

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Dernek Genel Başkanı Mustafa Işık ise "Acılar yaşandıkça değil, paylaşıldıkça azalır. Bu acıları kimse yaşamasın asla istemiyoruz. Ama sizlerin bu acıları paylaştığını görmek Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz adına biz de bu paylaşımınızdan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sizlerin Tokat Şubemize yapmış olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizler bize bu desteği gösterdiğiniz sürece bu maneviyatı daha da iyi yaşatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Genel Başkan Işık ve beraberindeki heyet Başkan Eroğlu'na ziyaret anısına plaket takdim ettiler. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Eroğlu Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title