Haberler

Başkan Erkoç'tan Gezi ve İnceleme

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ankara’dan gelen misafirlere Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmaları gezdirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ankara'dan gelen misafirlere Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan çalışmaları gezdirdi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Veysi Kaynak, MKYK Üyesi Av. Metin Doğan ve Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ile birlikte yapım çalışmaları devam eden projeleri yerinde inceleyen Başkan Erkoç, "Kentimize vizyon katıp şehrimizin batısı ile merkezini birbirine bağlayacak, 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olmak üzere 30 metre genişliğinde yol platformu olan, standartları ve yol konforu yüksek Şekerdere yoluna alternatif, yeni Sümbüllü Vadisi, Mehmet Ali Kısakürek, Boğaziçi bulvarlarımızda ve Sır Barajımızın tertemiz olması, doğal dengenin korunması için yapımına başladığımız Atıksu Arıtma tesisimizde ayrıca yapımı devam eden Millet Bahçemizde Milletvekilimiz Veysi Kaynak, MKYK Üyemiz Metin Doğan ve il Başkan Yardımcımız Hakan Dereli ile incelemelerde bulunduk. Kahramanmaraş halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için gayret ediyoruz" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title