Haberler

Başkan Ergün Zafer Bayramı'nı Kutladı

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 89. yıldönümü olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ergün, mesajında, "Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kadın erkek yediden yetmişe tüm ulusumuzun el ele, omuz omuza vererek zaferle sonuçlandırdığı o büyük ayağa kalkışın, bizi aydınlığa ve bağımsızlığa kavuşturan o büyük ve zorlu yürüyüşün 89. yıldönümünü coşku ve gururla kutluyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk Milleti'nin Ramazan Bayramı ile Zafer Bayramı'nı aynı anda kutlayarak çifte bayram yaşayacağını ifade eden Başkan Ergün, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kadın erkek yediden yetmişe tüm ulusumuzun el ele, omuz omuza vererek zaferle sonuçlandırdığı o büyük ayağa kalkışın, bizi aydınlığa ve bağımsızlığa kavuşturan o büyük ve zorlu yürüyüşün 89. yıldönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Hiç bir devletin, hiçbir ordunun, hiçbir silahın, vatan sevgisinden ve milli onurdan daha güçlü olmadığını, ulusal birliğini bozmayan ulusların ayağa kalktığında neleri başarabileceğinin en büyük tarihsel belgesi Büyük Taarruz'un eşsiz önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Mondros ve Sevr Anlaşmalarıyla kendisine dayatılmak istenen o onursuzluğu, o ağır koşulları kabul etmeyerek yırtıp atan, Atatürk'ün önderliğinde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle taçlandıranların bize emanet ettiği Laik, Demokratik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağımıza olan inancımla, tüm Manisalıların ve Ulusumuzun Zafer Bayramı'nı sevgi ve saygıyla kutluyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title