Haberler

Başkan Ergün Ülkücüler Belgeselini İzledi

Güncelleme:

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkücü hareketin sinemaya taşınan ilk filmi 'Ülkücüler' isimli belgesel filmini, belediye meclis üyeleri ve Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yönetimi ile birlikte izledi.

Türkiye genelinde 4 Nisan tarihinde gösterime giren 'Ülkücüler' adlı belgesel filminin Manisa'daki ilk gösterimini, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar, Belediye Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile çok sayıda Manisalı izledi.

Filmin konusu hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, "1980 darbesi öncesi ülkücü hareket mücadelesini ve cezaevi güncelerini temel alan film, doğru bilinen yanlış tarihi gerçekleri, dönemin tanıklarının gözünden ve gerçeğe de sadık kalarak aktarma hedefinde olan belgesel türünde bir çalışma. Değerlerine sahip çıkma amacı güden ekip, vatan toprağı için kendi canını feda etmekten kaçınmayan ülkücü harekete ve bu akımda sembolleşen kişi ve kurumlara bu belgesel film ile teşekkür etme hedefi de taşıyor" dedi.

Önemli isimler yer alıyor

'Ülkücüler' adlı belgesel film, ayrıca ülkücü camiayı buluşturma özelliğiyle de göze çarptı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, Lütfü Türkan, Ercüment Gedikli ve ülkücü kanaat önderleri olarak bilinen Yusuf Ziya Arpacık, Ozan Arif, Yılmaz Durak, Mahir Damatlar, Yunus Meral gibi isimler filmde yer aldı. 12 Eylül 1980 öncesi Türkiye ile darbeden sonraki süreç hakkında bilgilerin verildiği film, 120 dakika sürdü. Manisa Hollywood sinemasında iki salonda birden gösterime giren film, büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title