Haberler

Başkan Ergün Şampiyonları Altınla Ödüllendirdi

Güncelleme:

Cengiz Ergün Bursa'da Ümitler Türkiye Judo Şampiyonu, Ankara'da İse İller Arası Şampiyonada 5 Altın, 4 Gümüş Ve 10 Bronz Madalya Kazanan Belediyesporlu Judocuları Makamında Ağırladı.

Belediye başkanı cengiz ergün bursa'da ümitler türkiye judo şampiyonu, ankara'da ise iller arası şampiyonada 5 altın, 4 gümüş ve 10 bronz madalya kazanan belediyesporlu judocuları makamında ağırladı. Kulüp Başkanı Ziya Elmalı, Antrenör Fatih Akcan ve sporcuları tek tek kutlayan Başkan Ergün, sporcuları küçük ve yarım altınla ödüllendirdi.

Bursa'da Ümitler Türkiye Judo Şampiyonu, Ankara'da ise İller Arası Şampiyonada 5 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz madalya kazanan Manisa Belediyespor'un başarılı judocuları Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret ettiler. Ziyarete sporcuların yanı sıra Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Ziya Elmalı ve Antrenör Ziya Elmalı'da katıldı.

Elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları kutlayan Başkanı Ergün kendisinin de sporun içerisinden geldiğini hatırlatarak, "Bende yıllarımı Manisaspor çatısı altında hizmet vererek geçirdim. Sporun zorluklarını biliyorum. Göstermiş olduğunuz başarılar gerçekten gurur verici. Bu nedenle başta kulüp başkanı Ziya Elmalı olmak üzere antrenör Fatih Akcan ve sporcuları kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de size başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkan Ergün'e kulübe verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür eden Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Ziya Elmalı ise, "Gençlerimizin başarısı bizi hem gururlandırdı, hem de mutlu etti. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedik. Çünkü en büyük destekçimiz sizsiniz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün sporcuları tek tek kutlayarak derecelerine göre sporcuları küçük ve yarım altınla ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title