Haberler

Başkan Ergün Aşure Hayrına Katıldı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, S.S. 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin gerçekleştirdiği aşure hayrına katıldı.

Vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Ergün, yapılan hayrın kabul olmasını temenni etti.

S.S. 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, geleneksel olarak yaptığı aşure hayrını bu yıl da Vakıf İş Hanı önünde gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen , Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MANULAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Özgür Temiz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Daire Başkanları, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Kooperatif Başkanı Erdoğan Akatmacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün, Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak hazırlanan aşureyi vatandaşlara dağıttı. Kendisine ikram edilen aşureden de tadan Başkan Ergün, Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yapmış olduğu hayrın Allah katında kabul olmasını temenni etti. Kooperatif Başkanı Akatmaca da geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen aşure hayrına katılımdan dolayı Başkan Ergün'e teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN ERGÜN'DEN ELEKTRİKLİ OTOBÜS AÇIKLAMASI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aşure hayrının ardından Kooperatife ziyarette bulundu. Basın mensuplarının elektrikli otobüs ile ilgili sorusu üzerine açıklama yapan Başkan Ergün, geçtiğimiz gün konuyla ilgili yaklaşık 5 saatlik bir toplantı yaptığını belirterek "Muhteşem bir yenileme geliyor. Tahmin ediyorum önümüzdeki haftalarda ilgili kooperatif yönetimi ve ilgili arkadaşlara brifing verilecek. Onların da görüşleri ve sahada daha iyi nasıl olabilir fikirleri alınacak. Ortak mutabakatla Manisalılara hizmeti çok daha iyi yapmak niyetindeyiz. Birinci hedef insanların 20-25 kilometreyi 45-50 dakika değil 15 dakikalara düşürebilmek. Bununla ilgili bütün çalışmalar 1, 1,5 senedir devam ediyordu artık bitme noktasına geldi. Bütün hatlarda insanlar en fazla 15 dakikalarda ulaşacağı yere ulaşıyor. Şehir içinde servislerin OSB'ye insan taşıdığı saatlerde trafik sıkışıklığının da önüne geçecek bütün önlemler bu işin içerisinde. Bunu hayata geçirmek üzere bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Önümüzdeki hafta bütün ilgili arkadaşlarımız kooperatif yöneticilerimizle görüşecek. İşin ikinci ayağı da burada 168 arabada çalışan 336 esnaf kardeşimizin de gelirlerinin korunabilmesi noktasında çalışmalarımız hazırlandı. Bunları kendileriyle detaylı bir şekilde paylaşacağız ve en güzelini Manisa için yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ömer Faruk Çelik Cengiz Ergün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title